Druk, druk, druk…
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
15 September 2005 | Spanje, Vera
Ik heb met Marjon een tweetal campings (4 sterren) bezocht in Nederland, die mij van flink informatie konden voorzien. Een heleboel weet je natuurlijk al, maar het staat, je weet wat een boel geregel het kost om het zover te laten komen, dus ik heb wel ontzag voor de campingeigenaren! Strax ben ik er ook zo één, hihi! Heb een aantal magazines voor tweede huizen gemaild of ze interesse hadden in een reallifereportage…voor het starten en opbouwen van een camping. Ik wacht nog op het definitieve antwoord, ze waren niet gelijk afwijzend… Beetje brutaaltje heeft de halve wereld.
Nu ben ik natuurlijk weer thuis en werd blij verrast met mijn huisje, het is nog niet helemaal klaar, maar de binnenmuren staan, ze zijn nu met het electra bezig en over twee weken kan ik de spaanse tegeltjes hier wel kwijt. Dat is typisch iets spaans: tegels op de vloer, nu zul je denken, wat koud aan je voeten: maar zeker in de zomer is het heerlijk. En ik krijg centrale verwarming, dus in de winter hoef ik niet te klagen. Misschien nog een leuk berevelletje voor de warme voetjes en ik ben klaar. Nouja… bijna.
Ben dus ook weer hard aan het werk, vanmorgen naar een nieuw terrein wezen kijken, ben bezig alles in kaart te brengen van de verzamelde informatie van alle campings en een vergelijking te maken en ondertussen wat telefoontjes plegen met instanties en leveranciers. Er is blikseminslag geweest hier in de antenne en dat heeft nogal wat electriciteitsdraden aangetast. Gelukkig doen de computers het wel gewoon, maar er zijn wat apparaten uitgeschakeld, die toch best handig zijn om te hebben, onder andere de televisie en de satellite ontvanger.
15 September 2005 - 12:11
Attje:
Ook al weer druk lees ik, hier in Nederland is het niet anders met het verschil dat het hier regent, dus je hebt echt het mooie weer meegenomen. Van het weekend even bellen? Miss u! Kus Attje -
15 September 2005 - 13:21
Petrrra:
Hee Carlijn!
Volop aan het werk merk ik alweer! De plicht roept zullen we maar zeggen. Het is hier spontaan herfst aan het worden...zoals Attje ook al opmerkte.
Lekker dat huisje vorm krijgt! Een eigen huis, een plek onder de zon!
Dag Carlijn! Tot mails, spreeks en hopelijk weer snel ziens,
liefs -
15 September 2005 - 14:31
Alexandra:
jemig man...al weer zo druk! Ik vond het erg gezellig dat je weer even onder ons was. Alsof je niet weg was geweest! Hier is het K-weer, dus ik ben jaloers!!!! -
15 September 2005 - 21:35
Peetekind:
Carlijn, wil je alsjeblieft wat spaanse zon naar Nederland blazen? Vooruit dan maar..het is je gegunt. Een heerlijke hollandse herftswandeling in het bos heeft ook wel wat. Gelukkig heb ik vorig jaar met Sinterklaas rubberen laarzen gekregen! Geniet er van. Ook groet van Sander, liefs Petra -
16 September 2005 - 17:38
Humphrey Jansen:
Hoi Carlijn,
Leuk weer je wetenswaardigheden weer te kunnen lezen. Geniet van je relatieve rust nu, na je bezoek en ik wens je veel plezier in je werkzaamheden. Hou ons ook op de hoogte van de vorderingen van je huis. De kledingdoos staat voor je klaar hier, die komt wel naar je toe.
Post van IBG (ja gezellig) heb ik naar je toegestuurd.
van ons beiden. -
19 September 2005 - 15:38
Berber:
gaat snel dan zeg zo'n vakantie. Ik heb het altijd met mijn weekend: dit doen, dat doen, die opzoeken, dat je denkt 'geef me nog een paar dagen erbij want ik ben nog niet klaar'. Dit weekend ook toevallig tapas gegeten (ja ja Enschede ontdekt Spanje) maar het was echt lachwekkend slecht. Bestelde ik gevulde dadel voor 1 euro 50, kreeg ik letterlijk 1 dadel met een plakje blauwe kaas ertussen een verder kaal bordje (en niet met die lekkere scherpe spaanse kaas). Ga jij maar idd even goed oefenen en als je weer eens in Nederland bent kun je Enschede eens wat laten zien! Succes maar weer, groetjes, berber